van der Lans, het bedrijf gaan voortzetten onder de naam: Gebr. A. en R. van der Lans.

Eind 2000 deed zich de kans voor om de buurman te kopen. Daar werd op dat moment 12.000 m² tomaten geteeld. Het bedrijf bestond uit moderne opstanden en een woonhuis. We maakte een achteringang en met wat kleine aanpassingen konden we hier tomaten telen.

Eind 2005 hebben we nadat we van 4 buren een stuk grond van 30.150 m² hebben we volledig nieuw gebouwd.

Wij telen smaakvolle kwaliteitstomaten en vonden dan ook dat daar een krachtige bedrijfsnaam bij hoort. Wij hebben dan ook op 1 juli 2013 onze bedrijfsnaam veranderd van Gebr. A en R van der Lans in LANSTOMATEN, taste of Quality.

In 2016 hebben we in de bestaande teelt belichtingsinstallatie aan gelegd. Dit is allemaal gebeurt boven het gewas in de kas. We produceren nu ook heerlijke tomaten in de winter.

ontstond er een groot braak liggend stuk grond met een oppervlakte van 75.000 m². Wij zijn toen allebei verhuist van achterop de laan verhuist naar een woonhuizen langs de Groeneweg. Door deze reconstructie hebben we een rechthoekig bedrijf kunnen bouwen met ontsluiting aan de Groeneweg.

De totale oppervlakte is hier door gegroeid naar 63.000 m teeltbare oppervlakte en een bedrijfruimte er voor. In de bedrijfbedrijfsruimte staat een moderne water geef installatie, een volautomatische ontstapelaar en stapelaar die gevoed wordt door een ketting baan waarmee de karren met het geoogste product naar voren komt, zodat er niet meer getild hoeft te worden. In het ketelhuis staat een hoogrendementsketel die extra warmte produceert als de WKK van 3 mWatt niet voldoende warmte produceert.

Groeneweg 125 | 2691 ML 's-Gravenzande | T+31 (0)174 622904 | info@lanstomaten.nl